תפוח אדמה מוקפץ בשמן זית ורוזמרין

כשהמנה דורשת תוספת מרשימה והזמן דוחק ולוחץ, אני בוחרת בתפו"א מוקפץ .ברוזמרין, כולם אוהבים והתוספת מתאימה כמעט לכל מנה ללא רוטב.

תוספת מהירה, אלגנטית וטעימה לסלומון בעישבי תיבול, בלינצ'ס, שניצל ועוד...

זמן הכנה
00:10:00
זמן בישול
00:10:00
מקסי' זמן
00:10:00
מספר מנות
5
ש"ח
5
קושי
2

חומרים

8-10 תפו"א בגודל בינוני קטן

1גבעול רוזמרין

1-3 שיני שום מחוצים קלות

מעט מלח גס

כף שמן זית

 

הוראות הכנה

לשטוף היטב את תפו"א עם הקליפה, לשים בצלחת שמתאימה למיקרו להכניס למקרו בחום גבוה 10 דקות (כמות תפו"א לפי מס האוכלים אם מפחיתים מהכמות יש להוריד את הזמן במקרו), ניתן לבדוק עם קיסם אם תפו"א מוכן.

להוציא לחתוך לחצאים או רבעים, לשים שמן במחבת להוסיף שום, רוזמרין , להוסיף את תפו"א לזרות מעל מלח גס ולהפיץ במחבת עד להזהבה, בערך 2 דקות.

תגובה: