שיפודי סלמון, בתוספת ירקות ויין טוב, מתאים גם כמנת פתיחה לארוחה חגיגית.
מנה קלה להכנה, טעימה ומרשימה, החישוב הוא שיפוד או 2 לסועד.
אני מעדיפה לקנות את פילה הסלמון בנתחים בודדים, כל נתח חוצה לאורכו ולאחר מכן ל 4 קוביות .
הוראות הכנה
לחתוך את הסלמון לקוביות ,להשרות את קוביות הסלמון במרינדה לכמה שעות / אפשר לילה במקרר
לשפד כל 4 קוביות במקל שיפוד ,לפזר מעל את הסומסום לאפות בתנור חם כ 15- 20 דקות, חשוב מאוד לא לאפות יותר מידי כדי לא לייבש את הסלמון, במידה ויש חשש ניתן להכניס לתנור כאשר התבנית מכוסה בנייר אפיה ואז יש יותר שליטה.