שוקיים בדבש, לימון ואורגנו, מוגש עם אורז, או פירה וירק מאודה.
הוראות הכנה
לערבב היטב את החומרים למרינדה ,לעסות היטב את השוקיים עם המרינדה, להרים מעט את העור מהשוק לעסות עם המרינדה ולסגור חזרה, להכניס ללילה למקרר.
להוציא את השוקיים מהמקרר כחצי שעה לפני הבישול, לשים בסיר כף שמן ואת הבצל הקצוץ, לקרמל את הבצל בבישול איטי ואש נמוכה , להרים את האש, להוסיף את השוקיים,להוסיף את נוזל המרינדה, לתת לשוקיים להיצרב משני הצדדים, להוסיף את המים החמים ולהנמיך את האש.
לטעום מעט מהנוזל ולתקן תיבול, לבשל היטב כחצי שעה, 45 דקות עד שהנוזל מצטמצם, לפזר מעט אורגנו וגרידת לימון.