רולדת תמרים רכה

עוגיות טעימות מאוד, אפשר גם ללא אבקת סוכר מעל.

זמן הכנה
00:10:00
זמן בישול
00:20:00
מקסי' זמן
00:40:00
מספר מנות
49
ש"ח
30
קושי
3

חומרים

כוסות קמח

½ כוס סוכר

2 מרגרינה רכה

2 ביצים

2 שקיות אבקת אפיה

2 שקיות סוכר וניל

1 קופסת ממרח תמרים

מעט אבקת סוכר לפיזור

הוראות הכנה

ללוש לבצק חלק , להוסיף מעט קמח אם הבצק דביק

לחלק את הבצק ל 4 , לרדד כל חלק לעלה לא דק מאוד , למרוח מעל ממרח תמרים, לגלול לגלילה לשים בתבנית ולהכניס לתנור

לאפות את הרולדה עד שהיא משחימה מעט בטמפרטורה של 180 מעלות כ- 20 דקות.

להוציא מהתנור ולחתוך את הרולדה כשהיא חמה לפרוסות , לפזר מעל אבקת סוכר.

תגובה: