קאלפם, פיתות אורז מהמטבח הקוצי'ני עשירות בירק וטעימות מאוד, ניתן להוריד את כמות החריף, מתאים למי שנמנע מקמח , מתאים לפסח לאוכלי קטניות ומתאים מאוד גם לכל אלו שרגישים לגלוטן.
הוראות הכנה
להשרות את האורז במים לשעתיים,לשטוף את האורז להכניס לבלנדר ולטחון אם העיסה סמיכה מידי להוסיף בהדרגה בזמן הטחינה את ה1/2 כוס מים, להוציא לקערה.
לקערה עם האורז להוסיף את הבצל הקצוץ, הכרפס, הכוזברה, הפלפל החריף לערבב היטב, להוסיף את הביצים ואת הקוקוס ולערבב.
לשמן מעט את המחבת ,לשים במחבת קטנה כמות של מצקת וחצי מהבלילה, על האש הקטנה ולכסות, כאשר הבלילה במחבת ניראת יבשה מלמעלה, הופכים לצד השני.