קיש דלעת ובטטה, פשוט קל וטעים תוסיפו סלט רצועות רחבות של גזר עם הרוטב לסלט של שרהלה ויין טוב.
הוראות הכנה
את הבצק ניתן להכין בעזרת מעבד מזון או ללוש ביד, בקערה לשים את הקמח, מלח, א,אפיה וחמאה חתוכה לקוביות , לערבב לבצק פירורים להוסיף את הביצה והמים וללוש לבצק חלק ורך, לא לשחק עם הבצק יותר מידי לכסות את הבצק.
את הבצל הקצוץ לטגן במחבת עם חמאה, לאחר שהבצל השחים , להוסיף אותו לקערה עם הדלעת והבטטה לערבב היטב , להוסיף ביצים , מלח , פלפל שחור גרוס וקמח, לערבב לטבול מעט את האצבע בבלילה לטעום ולתקן תיבול.
לשטח את הבצק בעזרת מערוך לגודל תבנית הפאי, לעשות חורים בתחתית עם מזלג ולשפוך את התערובת על הבצק ולאפות בטמפ' של 180 מעלות כ- 45 דקות.