זמן הבטטה, את הבטטה ניתן להכין בדרכים שונות, כתוספת, מנה עיקרית, מנת מרק מחממת ואפילו קינוח. פשוט לחתוך את הבטטה לפרוסות לא דקות, להכניס לתנור עד שהבטטה תתרכך ותשחים מעט, להגיש בצלחת עם כפית, זה כל מה שצריך.
קיש בטטה, דרך נוספת להינות מהשורש המתקתק.
קיש בטטה ,מרשים , פשוט וקל להכנה.
הוראות הכנה
הכנת הבצק, את הבצק ניתן להכין בעזרת מעבד מזון או ללוש ביד. בקערה לשים את הקמח, מלח, א,אפיה וחמאה/ מרגרינה חתוכה לקוביות , לערבב לבצק פירורים להוסיף את הביצה והמים וללוש לבצק חלק ורך, לא לשחק עם הבצק יותר מידי לכסות את הבצק.
הכנת המילוי, לשים במחבת את השמן להוסיף את הבצל ולהשחים, להוסיף את קוביות הבטטה שיתרככו מעט.להוסיף תבלינים ומלח לטעום לתקן תיבול ולהוריד מהאש, לקרר מעט את הבלילה להוסיף טחינה, קמח לערבב היטב, לרדד את הבצק , לשטח בתבנית לשפוך את הבלילה על הבצק ולאפות כ- 40 דקות בטמפ' של 180 מעלות.