קארי בצל, קל להכנה, טעים לאכילה, פיקנטי ומתאים לכל ארוחה
אם כתוספת או על פרוסה.
הוראות הכנה
לשים על הגז על אש בינונית, סיר עם מעט שמן ולהוסיף את גרגירי החרדל, לכסות את הסיר במכסה ולהמתין עד לפיצפוץ הגרגירים, לאחר שהסתיים הרעש להוסיף את הבצל הקצוץ , הגינג'ר , השום עלי הבפלה והפלפל החריף ולרכך עד שהבצל הופך שקוף (לא לכסות את הסיר), להוסיף את רסק העגבניות ואת המלח, לערבב לטעום ולתקן תיבול להשאיר על אש לא גבוה עוד כ- 5 דקות, לכבות ולהוסיף 2 כפות חומץ.