קארי בצל

קארי בצל, קל להכנה, טעים לאכילה, פיקנטי ומתאים לכל ארוחה

אם כתוספת או על פרוסה.

זמן הכנה
00:10:00
זמן בישול
00:20:00
מקסי' זמן
00:30:00
מספר מנות
11
ש"ח
15
קושי
2

חומרים

5 בצל יבש גדול קצוץ

1 כפית גרגירי חרדל

4 שיני שום חתוך לפרוסות דקות

גינג'ר טרי בגודל אצבע מגורד

3-4 פלפל אדום חריף יבש

2 גבעולי עלי בפלה

3 כפות רסק עגבניות

2 כפיות פפריקה מתוקה

1 כפית מלח

2 כפות חומץ

מעט שמן לטיגון

הוראות הכנה

לשים על הגז על אש בינונית, סיר עם מעט שמן ולהוסיף  את גרגירי החרדל, לכסות את הסיר במכסה ולהמתין עד לפיצפוץ הגרגירים, לאחר שהסתיים הרעש להוסיף את הבצל הקצוץ , הגינג'ר , השום עלי הבפלה והפלפל החריף ולרכך עד שהבצל הופך שקוף (לא לכסות את הסיר), להוסיף את רסק העגבניות ואת המלח, לערבב לטעום ולתקן תיבול להשאיר על אש לא גבוה עוד כ- 5 דקות, לכבות ולהוסיף 2 כפות חומץ.

תגובה: