צמנדי מנגו מהמטבח הקוצ'יני

צ'מנדי מנגו, תוספת לכל מאכל, מאכלי בשר , מאכלי חלב , תוספת פיקנטית בצלחת או סתם כך לנגב עם פיתה, את דרגת החריפות תקבעו אתם ,פלפל אחד או יותר.

זמן הכנה
00:10:00
זמן בישול
00:10:00
מקסי' זמן
00:20:00
מספר מנות
35
ש"ח
30
קושי
3

חומרים

1 קג' מנגו ירוק מאוד קלוף וחתוך

12 שיני שום קלוף

1 אצבע זינגביל טרי קלוף

2 גבעולי עלי בפלה

פלפל חריף יבש

2 כפיות סוכר

1 כפית מלח

½ כוס חומץ

3 כפות קוקוס טחון

הוראות הכנה

להכניס את כל החומרים לבלנד למעט הקוקוס ולטחון, אם למטחנה יש קושי לטחון יש להוסיף ½ כוס מים,לשפוך את התערובת הטחונה היטב לקערה, להוסיף את הקוקוס הטחון , לטעום לתקן תיבול ולהכניס לצנצנת.

תגובה: