פשטידת קישואים על מצע תפו"א

 

פשטידת קישואים על פרוסות תפו"א, מתאים כארוחה קייצית בשעת לילה מאוחרת, עם סלט ירוק וכוס יין אדום.

זמן הכנה
00:20:00
זמן בישול
00:50:00
מקסי' זמן
01:20:00
מספר מנות
7
ש"ח
25
קושי
4

חומרים

5 קישואים נקיים ושטופים

1 בצל יבש קצוץ

2 תפו"א גדולים או 3 בינוניים

3 ביצים

1 כוס קמח לבן

פלפל שחור

¼ כוס שמן

2כפיות מלח

הוראות הכנה

לשטוף את התפו"א עם הקליפה לשים אותם רטובים בצלחת ולהכניס למקרו בטמפ' גבוה ל8 דקות לערך ולהוציא שיתקררו.

את הקישואים לגרד בפומפיה העבה או במגרדת של מעבד המזון, להכניס לקערה להוסיף את הבצל הקצוץ, הביצים, השמן, הפלפל השחור והמלח , לערבב לתערובת חלקה להוסיף את הקמח ולערבב.

לקלוף את תפו"א , לחתוך לעיגולים ולשטח בתבנית עגולה עם נייר אפיה, לפזר מעט מלח, פלפל שחור ומעט שמן זית, לשפוך מעל את תערובת הקישואים להכניס לתנור ולאפות בטמפ' של 180 מעלות כ- 45 דקות.

תגובה: