פשטידת קישואים על פרוסות תפו"א, מתאים כארוחה קייצית בשעת לילה מאוחרת, עם סלט ירוק וכוס יין אדום.
הוראות הכנה
לשטוף את התפו"א עם הקליפה לשים אותם רטובים בצלחת ולהכניס למקרו בטמפ' גבוה ל8 דקות לערך ולהוציא שיתקררו.
את הקישואים לגרד בפומפיה העבה או במגרדת של מעבד המזון, להכניס לקערה להוסיף את הבצל הקצוץ, הביצים, השמן, הפלפל השחור והמלח , לערבב לתערובת חלקה להוסיף את הקמח ולערבב.
לקלוף את תפו"א , לחתוך לעיגולים ולשטח בתבנית עגולה עם נייר אפיה, לפזר מעט מלח, פלפל שחור ומעט שמן זית, לשפוך מעל את תערובת הקישואים להכניס לתנור ולאפות בטמפ' של 180 מעלות כ- 45 דקות.