פילה טונה ברוטב אדום חריף

לטבול חלה בכיף , ברוטב הטעים

מנה טעימה ליום שישי בערב .

זמן הכנה
00:20:00
זמן בישול
00:40:00
מקסי' זמן
01:00:00
מספר מנות
7
ש"ח
60
קושי
4

חומרים

פילה טונה כמס' הסועדים

2 בצל יבש פרוס עיגולים

6-8 עגבניות אדומות פרוסות עיגולים

2 פלפל ירוק פרוס עיגולים

2 פלפל גמבה ירוק בהיר פרוס עיגולים

2 פלפל גמבה אדומה פרוסה עיגולים

3-4 שיני שום פרוסים

1 פלפל חריף

חופן עלי כוזברה קצוצים

מיץ מלימון אחד

1 כפית מלח

1 כפית פפריקה חריפה

2 כפיות פפריקה מתוקה

4 כפות רסק עגבניות

1 כוס מים

מעט שמן

הוראות הכנה

לחמם שמן בסיר רחב , להוסיף בשכבות  בצל , עגבניה, פלפל ירוק , אדום, ירוק בהיר ופלפל חריף, לכסות את הסיר ולבשל כ- 10 דקות עד שהעגבניות מתרככות, לערבב בעדינות ולהמשיך לבשל עד לריכוך שאר הירקות, להוסיף רסק עגבניות, תבלינים ומים לטעום מעט לתקן תיבול להוסיף את נתחי הטונה לכסות ולבשל כ- 15 דקות לאחר מכן להוסיף את מיץ הלימון (מי שאוהב רוטב חמוץ , להוסיף מיץ לימון) לבשל עוד כ- 10 דקות עם מכסה,לפזר מעל כוזברה קצוצה .

להגיש חם עם הרבה חלה...

תגובה: