פאי שוקולד מנצח, זה הפאי לאוהבי השוקולד, פשוט ממכר.
הוראות הכנה
הכנת התחתית, להקציף חמאה רכה עם סוכר וביצה כ 3 דקות, לנפות את קמח עם א. קקאו ולהוסיף בהדרגה לקערת המקסר, להמשיך ללוש ביד לבצק רך, להכניס למקרר לכ- 30 דקות.
הכנת המלית, להמיס בסיר קטן את החמאה והמייפל, להוסיף את השוקולד להמיס להוריד מהאש ולקרר , להוסיף ביצים אחת אחת תוך כדי ערבוב עד שהביצים נבלעות, להוסיף את האגוזים הקצוצים.
לשטח את הבצק בעזרת מערוך ולשים בתבנית פאי, לדקור את הבצק בעזרת מזלג, לשפוך את המלית על שכבת הבצק, לאפות בטמפ' של 170 מעלות כ- 20 דקות.
להכנת גנאש, לשים בסיר את השמנת המתוקה להמיס את השוקולד והחמאה.
לאחר שהפאי התקרר, לשפוך מעל את הגרנאש, להכניס למקרר לפחות ל 4 שעות ואז...