עוגת תפוחים בטעם של דבש

עוגת תפוחים בטעם של דבש, מתאימה לכל עונות השנה ולראש השנה בפרט, אפשר להכין מכל זן של תפוחים.

זמן הכנה
00:20:00
זמן בישול
01:00:00
מקסי' זמן
01:20:00

חומרים

5 תפוחים קלופים וחתוכים

4 כפות סוכר

1 כוס מים

מעט קינמון

½ כוס שמן

1 מרגרינה רכה

1 כוס סוכר

1 שקית א. אפיה

3 כוסות קמח

3 ביצים

1 כפית א. סודה לשתיה

הוראות הכנה

לשים בסיר את התפוחים , 4 כפות סוכר , מים ומעט קינמון לבשל עד שמתרכך, למעוך היטב בממחה לעיסה חלקה.

לערבב היטב בקערה, שמן, מרגרינה וסוכר, להוסיף את הקמח ואבקת האפיה, להוציא מהתערובת 1 כוס בצק לקישוט.

לערבב היטב את הביצים עם  א, סודה לשתיה ולהוסיף לבצק ולערבב היטב להוסיף את מחית התפוחים, לערבב לתערובת אחידה , לשפוך ל- 3 תבניות מאורכות , לקחת כמות של צביטות קטנות מהבצק שהשארנו קודם לקישוט ולפזר על העוגה, לאפות בטמפ' של 180 מעלות  30 עד 40 דקות.

כדי לבדוק אם העוגה מוכנה, לנעוץ קיסם במרכז העוגה אם הקיסם יוצא יבש העוגה מוכנה.

תגובה: