עוגת גבינה ושוקולד לבן

גבינה הולכת טוב כמעט עם כל דבר, שוקולד לבן, שוקולד מריר, פירות יער שלמים או מרוסקים, בטעם וניל או בתוספת צמחי תבלין, עגבניות מיובשות ובזיליקום, רק תבחרו את אופי הארוחה.

עוגת גבינה ושוקולד לבן, עוגה בטעם של ממתק.

עוגה קלה להכנה, המלית ללא קמח, לאלו הרגישים לגלוטן אפשר להחליף את התחתית לביסקוויט ללא גלוטן.

זמן הכנה
00:10:00
זמן בישול
01:00:00
מקסי' זמן
01:10:00
מספר מנות
13
ש"ח
45
קושי
3

חומרים

לתחתית

1 חבילה ביסקוויט/34 ביסקוויטים / 200 גרם

3 כפות שטוחות אבקת אינסטנט פודינג וניל

150 גר' חמאה מומסת

למלית

750 גר' גבינת שמנת

200 גר' שוקולד לבן מומס

1 שקית סוכר וניל

3/4 כוס סוכר

3 ביצים

הוראות הכנה

לרסק את הביסקוויט לפירורים דקים במעבד מזון או בכתישה, להוסיף אינסטנט פודינג וניל ולערבב היטב לאחר מכן להוסיף את החמאה המומסת לערבב לתערובת אחידה.

לשטח את התערובת בתבנית עגולה.

בקערה גדולה לשים את הגבינה הביצים, הסוכר והסוכר וניל ולערבב היטב במקסר או בכף לתערובת חלקה, לאחר מכן להוסיף את השוקולד המומס ולערבב היטב עד לאחידות, לשפוך לתבנית עם תחתית הביסקוויט, להכניס לתנור בטמפ' של 160 מעלות לשעה, אין צורך לפתוח את התנור באמצע, לאחר שעה לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה להתקרר בתוך התנור ולאחר מכן לכסות ולהכניס למקרר ללילה.

לאחר האפיה העוגה תהייה עדיין רכה וקפיצית, במהלך הקירור היא תתקשה ותהייה יציבה.

תגובה: