סלט מיונז,כל כך מזמין וכל כך טעים.
מתאים לארוחת שישי, עם חלה כמובן... וגם לסתם יום של חול.
אצלינו בבית כולם אוהבים סלט מיונז, אני תמיד מכינה ממנו כמות גדולה .
הוראות הכנה
לשטוף את תפו"א להכניס לקערה מלא רבע מים לכסות בנילון נצמד ולהכניס למקרו בטמפ' גבוהה ל 10 דקות, להוציא לבדוק עם קיסם שתפו"א התרככו ,אם צריך אז להוסיף עוד כ- 30 שניות שלא יתרככו יותר מידי.
להוציא את תפו"א, לקרר ולקלוף בעזרת סכין הקליפה יורדת די בקלות, לחתוך לקוביות, לחתוך לקוביות גם את המלפפון, לשים בקערה את האפונה והגזר ללא הנוזל, את קוביות תפו"א והמלפפון, את הביצים לקלוף ולגרד לתוך הקערה בפומפיה עבה.
לערבב את כל המרכיבים בעדינות, להוסיף מלח ומיונז לערבב לפיזור אחיד של המיונז עם כל המרכיבים, לטעות לתקן תיבול, להכניס לקופסא אטומה ולמקרר.