סלט גבץ'

 

סלט גבץ', תוספת צבעונית וטעימה בשולחן, התיבול עדין ולכן טעם הירקות מורגש , אפשר לשים על פרוסת לחם ולהינות, ואם במקרה נשאר קצת מהסלט לאמצע השבוע אז ניתן להכין ממנו שקשוקה טעימה.

זמן הכנה
00:20:00
זמן בישול
00:30:00
מקסי' זמן
01:00:00
מספר מנות
11
ש"ח
20
קושי
2

חומרים

3 קישואים קלופים חתוכים לקוביות קטנות

1בצל יבש קצוץ

1 פלפל חריף ירוק חתוך קוביות קטנות

1 פלפל גמבה אדומה חתוכה קוביות

4 עגבניות חתוכות לקוביות

1 חציל בינוני קלוף חתוך קוביות ומטוגן

1 קופסא קטנה רסק עגבניות

½ כפית פפריקה מתוקה

1 כפית מלח

מעט שמן לטיגון הבצל

הוראות הכנה

 

לשים בסיר את השמן ולהוסיף את הבצל להשחמה, להוסיף את הקישואים ולערבב 5 דקות על אש גבוהה תוך כדי בחישה שהקישואים לא ידבקו לתחתית הסיר, להוסיף פלפל גמבה, פלפל חריף ועגבניות, רסק עגבניות פפריקה מתוקה ומלח להשאיר כ- 30 דקות על אש נמוכה עד שכל הירקות מתרככים, להוסיף את קוביות החציל המטוגן לטעום לתקן תיבול ובתיאבון.

תגובה: