פילה סלומון בעישבי תיבול

 אפשר להגיש עם קוביות תפוא שמן זית ורוזמרין, סלטי ירוק, כוס יין לבן או אדום דגים זו מנה חגיגית וטעימה

 

חומרים

4 מנות של דג סלומון (רצועות)נקי

כמות של 2 כוסות עשבי תיבול קצוצים

כוסברה

פטרוזליה

מרווה

רוזמרין

מעט שמיר

11/2 כפיות מלח

מיץ מחצי לימון

מעט שמן זית

פלפל שחור גרוס גס

 

הוראות הכנה

בנייר אפיה לשטח מעט מעישבי התיבול, עליהם לשים את רצועות הדגים ולעטוף עם עשבי התיבול הנותרים, לכסות את הרצועות עם נייר אפיה נוסף, להשאיר כך כשעה לפני האפיה, לחתם תנור לחום של 180 מעלות ולהכניס את התבנית לאפיה כ 30 דקות , מי שאוהב את הדג עסיסי אז אפשר קצת פחות מי שאוהב דג יותר יבש , אז כ5 דקות לפני שמוציאים מהתנור להוריד את כיסוי נייר האפיה .

 

תגובה: