סירות קישואים

מנה צימחונית/ טבעונית, מתאימה לכל ארוחה כתוספת או כמנה .

טעם הירקות מודגש ביותר בזכות התיבול העדין של מלח ופלפל בלבד.

סירות קישואים ממלוא בירק מתאים לארוחת ערב של קיץ חם בתוספת גבינה קשה, סלט ירוק ויין טוב.

זמן הכנה
00:10:00
זמן בישול
00:30:00
מקסי' זמן
00:40:00
מספר מנות
5
ש"ח
25
קושי
3

חומרים

5 קישואים שטופים וחצויים לאורכם

1 חציל קטן קלוף וחתוך לקוביות

1 פלפל גמבה אדומה חתוכה לקוביות

1 בצל יבש חתוך לקוביות

1 גבעול עלי ריחן טרי קצוץ

מעט מלח

מעט פלפל שחור

מעט שמן

הוראות הכנה

להוציא בזהירות את תוכו של הקישוא שישאר חלל ריק , את תוכן הקישוא לקצוץ היטב, הוא ישמש אותנו לחלק מהמילוי, לשים במחבת מעט שמן להוסיף את הבצל ולהשחים מעט, להוסיף את החציל לערבב לבשל כ 5 דקות להוסיף את תוכן הקישוא הקצוץ לערבב ולבשל כ 5 דקות להוסיף את הגמבה האדומה לאחר שהירקות התרככו מעט להוסיף מלח וריחן, לכבות את האש.

בתבנית עם נייר אפיה לסדר את סירות הקישואים, למלא במלית לזרות מעל שמן זית ולהכניס לתנור בטמפ' של 175 מעלות כ 20 דקות, להקפיד לא לאפות יותר מידי.

תגובה: