הסאורי הוא קינוח לא מתוק , ניתן להוסיף סוכר כדי להמתיק אותו למי שאוהב.
את פניני הטפיוקה ניתן להשיג בחנויות הטבע
הוראות הכנה
שמים את המים בסיר בינוני ומביאים לרתיחה, מוסיפים את פניני הטפיוקה, מערבבים וממתינים עד שהגרגירים מקבלים מראה של זכוכית כ 20 דקות ,להוסיף את הסוכר והמלח ולערבב להמתין עד שמתחיל לבעבע מערבבים טוב טוב ואז מוסיפים את מי הקוקוס ואת השקדים מערבבים ולאחר 10 דקות מוסיפים את ההל, לאחר שמתקרר מכניסים למקרר, נהנים מהקינוח כשהוא קר.