נתחי סלומון במיונז וחרדל דזו'ן

ארוחה  זוגית ,רומנטית, חגיגית ומרשימה

במינימום זמן ומינימום תקציב , סלט ירוק וכוס יין טוב ישלימו את התמונה של ארוחה טובה.

זמן הכנה
00:30:00
זמן בישול
00:20:00
מקסי' זמן
01:00:00
מספר מנות
3
ש"ח
35
קושי
3

חומרים

2 נתחי סלומון

2 כפיות מיונז

2 כפיות חרדל דזו'ן גרגירים

מעט פלפל שחור גרוס

מעט מלח

½ כפית סוכר

הוראות הכנה

לערבב את המיונז , החרדל והתבלינים, למרוח על נתחי הדג להשאיר כך כ- 30 דקות , לאחר מכן להעביר לתבנית עם נייר אפיה ולעטוף את הדג עם הנייר כמו מעטפה, להכניס לתנור חם בטמפ' של 180 מעלות ל- 20 דקות לערך, מי שאוהב את הדג יותר יבש אז לפתוח את נייר האפיה ולאפות עוד כ- 5 דקות.

תוספת טובה יכולה להיות תפו"א מוקפץ ברוזמרין  כ-15 דקות הכנה .

תגובה: