ארוחה זוגית ,רומנטית, חגיגית ומרשימה
במינימום זמן ומינימום תקציב , סלט ירוק וכוס יין טוב ישלימו את התמונה של ארוחה טובה.
הוראות הכנה
לערבב את המיונז , החרדל והתבלינים, למרוח על נתחי הדג להשאיר כך כ- 30 דקות , לאחר מכן להעביר לתבנית עם נייר אפיה ולעטוף את הדג עם הנייר כמו מעטפה, להכניס לתנור חם בטמפ' של 180 מעלות ל- 20 דקות לערך, מי שאוהב את הדג יותר יבש אז לפתוח את נייר האפיה ולאפות עוד כ- 5 דקות.
תוספת טובה יכולה להיות תפו"א מוקפץ ברוזמרין כ-15 דקות הכנה .