הוראות הכנה
לשים בסיר גדול את חלקי העוף למלא במים עד לכיסוי של העוף לשים על האש ולהרתיח, המים יעלו קצף אפור צריך להוציא אותו עם כף ולזרוק, כך להמשיך עוד מספר פעמים עד שכמעט ולא יוצא קצף .
לערבב בקערה את העגבניות המרוסקות, להוסיף את החוויג' מרק , מלח, שן שום כתושה, לשים בצד.
להוסיף לסיר את תפו"א והבצל לאחר כ- 10 דקות של בישול להוסיף את תערובת העגבניות עם התבלינים, להוסיף את הכוסברה ולהמשיך לבשל על אש נמוכה כ- 30 דקות לערך, לטעום ולתקן תיבול.