הלחמניות קריספיות מבחוץ ורכות מבפנים, ניתן לטגן קצת את הבצל עם מעט מהשמן שבמתכון זה משדרג את הטעם.
אצלנו אוהבים את לחמניות הגבינה עם ספגטי ברוטב עגבניות.
מומלץ לשמור את העוגיות במקרר, ולהוציא כ 30 דקות לפני ההגשה שיתחממו לטמפ' החדר.
הוראות הכנה
לשים את כל החומרים בקערה וללוש לבצק אחיד,לקחת מעט בצק ביד לגלגל לעיגול בגודל של קלמנטינה לטבול את החלק העליון בשומשום, לסדר בתבנית לחמם תנור לחום של 180 מעלות ולהכניס את התבנית ל30-45 דקות.