לחמניות גבינה

הלחמניות קריספיות מבחוץ ורכות מבפנים, ניתן לטגן קצת את הבצל עם מעט מהשמן שבמתכון זה משדרג את הטעם.

אצלנו אוהבים את לחמניות הגבינה עם ספגטי ברוטב עגבניות.

מומלץ לשמור את העוגיות במקרר, ולהוציא כ 30 דקות לפני ההגשה שיתחממו לטמפ' החדר.

זמן הכנה
00:20:00
זמן בישול
00:40:00
מקסי' זמן
01:00:00
מספר מנות
23
ש"ח
20
קושי
3

חומרים

4 כוסות קמח מנופה

½ כוס שמן קנולה/ תירס/ זית/ חמאה מומסת

11/2 כוסות גבינה מעורב מכל הסוגים, צהובה, מלוחה, לבנה, קוטג'

1כפית מחוקה מלח

1 שקית אבקת אפיה

1 בצל יבש קצוץ/ בצל ירוק

2 ביצים

מעט שומשום רק אם רוצים

הוראות הכנה

לשים את כל החומרים בקערה וללוש לבצק אחיד,לקחת מעט בצק ביד לגלגל לעיגול בגודל של קלמנטינה לטבול את החלק העליון בשומשום, לסדר בתבנית לחמם תנור לחום של 180 מעלות ולהכניס את התבנית ל30-45 דקות.

 

 

תגובה: