כרובית מטוגנת ומפנקת , פרחים קטנים וזהובים קריספיים מבחוץ ורכים מבפנים.
זו העונה של הכרובית היפה, לבנה, טריה ומוצקה.
הוראות הכנה
להכניס את הכרובית לתוך סיר גדול עם מים רותחים לכ- 10 דקות , לכבות את האש ולהוציא את הכרובית בזהירות, אפשרות נוספת היא לחלק את הכרובית לפרחים ואז להכניס לסיר.
להכין בלילה חלקה לא דלילה ולא סמיכה מביצים, קמח ומים לערבוב הבלילה ניתן להשתמש במקצף או בכף, להוסיף מלח ופלפל שחור, לטבול את קצה האצבע הקטנה בבלילה לטעום מעט מהבלילה, ולתקן תיבול.
את הכרובית לחתוך לפרחים לא גדולים, לטבול בבלילה ולטגן במחבת עם מעט שמן עד להשחמה,לטגן מכל צד לצבע חום זהוב.