חזה עוף ברוטב אדום

פשוט, קל וטעים מתאים לארוחת שבת בצהריים עם אורז לבן.

 

זמן הכנה
13:00:00
זמן בישול
00:30:00
מקסי' זמן
13:30:00
מספר מנות
7
ש"ח
40
קושי
4

חומרים

2 פרפרים חזה עוף נקי וחתוך קוביות

½ כפית פלפל שחור

2 כפיות שטוחות כורכום

2 כפיות פפריקה מתוקה

½ כפית פפריקה חריפה

1 כפית מלח

שמן לטיגון הבצל

2 בצל יבש קצוץ לקוביות

1 כף שורש זינגביל מגורד

4 שיני שום קצוץ

2 קופסאות קטנות רסק עגבניות

מעט חומץ

מים לכיסוי העוף

 

הוראות הכנה

את קוביות החזה להשרות ללילה עם פלפל שחור, כורכום, פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה. לטגן קלות את החזה בסיר ולהוציא לקערה, לשפוך לסיר שמן, בצל יבש לטגן עד שהבצל מזהיב, להוסיף רסק עגבניות, חומץ,לטעום לתקן את התיבול להחזיר את העוף לסיר להוסיף מים רותחים עד לכיסוי של העוף, להביא לרתיחה להוריד את הלהבה ולבשל עוד כ- 20 דקות.

 

תגובה: