חזה עוף בחרדל דיז'ון, מנה קלה להכנה טעימה ומרשימה , מזגו כוס יין אדום ולא צריך יותר מזה. ניתן להשלים את המנה עם רוטב ממרח בוטנים או מיונז, 2 כפות ממרח, מיץ מלימון אחד, מעט מלח ופלפל שחור, לערבב היטב שלא יהיו גושים ולשפוך מעט על המנה.
לארוחה זוגית השתמשו בפרפר אחד, ולא לשכוח את כוס היין.
הוראות הכנה
את החזה לשים בקערה להוסיף את כל החומרים למשרה לערבב היטב ולהשאיר ל 3 שעות עד לילה במקרר, במידה והחזה עבה מידי אפשר לחרוץ בזהירות לרוחבו, אבל לא לגמרי, רצוי שישאר מעט עבה כדי שלא יתייבש בתנור.
לשטח נייר אפיה בתבנית של התנור, להניח את חזה העוף בתבנית לכסות עם נייר אפיה נוסף ולהכניס לתנור חם בטפר' של 180 מעלות ל15-20 דקות, לא יותר, להוציא לפרוס לפרוסות ולהגיש על מצע פירה, ירקות, אורז...