הנבטת זרעי אספסת

למה כדאי? כי זה נראה יפה, כי זה טעים, כי זה בריא, כי כיף להוסיף ללחמניה עם חביתה, או טונה, או גבינה צהובה וזה ממש לא בעיה להנביט אותם.

 

מספר מנות
15
ש"ח
10
קושי
3

חומרים

מיכל פלסטיק עם מכסה שניתן לחורר

קופסאות אכסון נמוכות

זרעי אספסת ללא חומרי הדברה

מים

 

הוראות הכנה

 למיכל הפלסטיק להוסיף 2 כפות זרעי אספסת להוסיף מים עד לכיסוי הגרגירים ולסגור. בלילה לשים מים וביום לשפוך אותם דרך המכסה המחורר, כך 3 ימים הזרעים יתפתחו ויתחילו לנבוט.

לאחר 3 ימים להעביר את הזרעים לקופסאות האכסון, לחלק את הכמות ל2 הקופסאות,לשים במקום מואר לדאוג שהתחתית תהייה כל הזמן לחה ע"י זה שמוסיפים בזרם דק מים מהברז לקופסא ובעדינות מטים לכיוון אחת הפינות ושופכים את המים, כך אנו גם דואגים ללחות המתאימה לנבטים וגם שוטפים את תחתית הנבטים ,לאחר כיומיים נתחיל לראות את הראשים הירוקים והיפים הנובטים מהזרעים.

 

תגובה: