פשוט קל וטעים, הכרובית של עופרי.
הוראות הכנה
לחתוך את הכרובית לפרחים, להכניס לסיר מים, לשים על הגז כ- 15-20 דקות עד שהכרובית מתרככת אבל לא יותר מידי, להוציא לשים במסננת להשאיר עד שכל הנוזלים יוצאים מהכרובית, ככל שהכרובית יבשה יותר כך התוצאה הסופית פריכה יותר.
לערבב בקערה ביצים ושום כתוש, בקערה נוספת לשים את פירורי הלחם בכמות שניתן יהיה לעטוף את פרחי הכרובית, לשים מחבת עם שמן, לטבול את פרח הכרובית בביצה ולאחר מכן לגלגל בפירורי הלחם לשים במחבת החמה, כך להמשיך עד שהמחבת מלאה בפרחים, להפוך את הפרחים כאשר הצבע זהוב,להשתדל שלא ישחים יותר מידי, להוציא לשים בצלחת על נייר סופג ואפשר לאכול.