בראוניז של סבתא מאירה

בראוניז, שוקולד ואגוזים שילוב מנצח , רכות העוגיות וקושיות האגוז מממממ..., טעים מאוד .

מתוך "סיפור על בראוניז"

זמן הכנה
00:20:00
זמן בישול
00:30:00
מקסי' זמן
00:50:00
מספר מנות
31
ש"ח
25
קושי
3

חומרים

120 גר' חמאה רכה

120 גר' שוקולד מריר

4 ביצים בטמפ' החדר

½ כפית מלח

2 כוסות סוכר

1כוס קמח

1 כוס אגוזים קצוצים

הוראות הכנה

להמיס את השוקולד והחמאה יחד , לקרר לאחר מכן להכניס את הביצים אחת אחת לערבב לאחר כל ביצה עד להטמעה מלאה, להוסיף סוכר, מלח, קמח ולבסוף את האגוזים , לבחוש היטב לתערובת אחידה, לשפוך לתבנית לאפות כ-30 דקות בטמפ' של 180 מעלות.

לאחר שהעוגה התקררה מעט, לחתוך לקוביות לא גדולות ולא קטנות.

תגובה: