הדושה, פיתה קלה דקה ואורירית, מלווה ארוחות של אולטיד וסוגים שונים של אצ'ר נהוג לאכול את הדושה עם רוטב צ'מנדי.
הוראות הכנה
לבחוש היטב את כל החומרים יחד לבלילה דלילה אבל לא דלילה מידי, לאחר מכן להניח לבלילה לנוח כ- 10 דקות שהבצק יתפח מעט, מחממים מחבת משמנים במעט מרגרינה או מעט שמן ושופכים כמות של מצקת למחבת החמה, להניע את המחבת כך שהבלילה תכסה את כל קוטר המחבת, הפיתה מתבשלת מהר מאוד מיד ניתן לראות את הבועות הנוצרות בפיתה, להפוך את הפיתה לעוד כ- 30 שניות ולהוציא לצלחת, כך להמשיך עם כל הבלילה.