גזר פיקנטי דף הבית מתכון גזר פיקנטי יום חמישי, אפריל 16, 2015 חביבה לוי המטבח המרוקאי סלט קל להכנה, טעים, פיקנטי במידה מי שאוהב חריף ניתן להוסיף פלפל יבש קצוץ. זמן הכנה 00:10:00 זמן בישול 00:30:00 מקסי' זמן 00:40:00 מספר מנות 15 ש"ח 15 קושי 2 חומרים 10 גזרים קלופים ומבושל ½ כוס שמן 6 שיני שום כתוש 1 כף פפריקה מתוקה מלח לפי הטעם מיץ מלימון פטרוליה קצוצה הוראות הכנה לחתוך את הגזר לעיגולים לשים בקערה, להוסיף שמן, שום ,פפריקה מתוקה, מלח ומיץ לימון לערבב לטעום לתקן תיבול לקצץ פטרוזליה ולפזר מעל.