לפילה ברמונדי יש ריח חזק וטעם של ים, מי שאוהב דג אבל לא את הריח החזק של הים מומלץ להשרות בהרבה לימון.
הוראות הכנה
להשרות את הדג במיץ לימון לחצי שעה עד שעה, לערבב את כל עשבי התיבול עם גרידת לימון לשטוף את הדג במים לשים נייר אפיה בתבנית לפזר שכבה דקה מעשבי התיבול להניח את הדג עם העור כלפי מטה לזרות על הדג מעט מלח, פלפל שחור גרוס, שמן זית לעטוף בעישבי התיבול להניח מעל נייר אפיה ולהכניס לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות ל30 דקות, אם אוהבים את הדג יותר יבש אז להוריד את נייר האפיה ולאפות 5 דקות נוספות.