בננות מטוגנות

כל כך טעים וכל כך קל להכנה, בימות הקיץ החמים ניתן להגיש עם כדור גלידה

וכשקר בחוץ וגשום ובא להתפנק , בננות מטוגנות עם שוקולד חם מעל.

זמן הכנה
00:10:00
זמן בישול
00:20:00
מקסי' זמן
00:30:00
מספר מנות
9
ש"ח
20
קושי
3

חומרים

3-4 בננות לא רכות מידי

2 ביצים

3 כפות סוכר

1 כוס קמח מנופה

½ כוס מים

הוראות הכנה

לערבב בקערה את כל החומרים לבלילה חלקה ללא גושים, לקלוף את הבננות לחצות את הבננה לאורכה ולאחר מכן כל חצי  לחתוך לחצי.

את הבננות לטבול בבלילה, לחמם מחבת עם מעט שמן או להמיס חמאה ולשים את הבננות הטבולות במחבת, להזהיב מכל צידי הבננה , לשים בצלחת עם נייר סופג ולאחר מכן בצלחת הגשה.

ניתן לפזר מעל, קוקוס, שוקולד מומס, אגוזים כתושים, מייפל או אבקת סוכר.

 

תגובה: