עוגיות מלוחת של אצבע וכעכים

את העוגיות האלו ניתן להכין גם בצורה של כעכים, פשוט ליצור אצבע מעט יותר ארוכה ולסגור לעיגול

אני אוהבת את האצבעות, קל ומהיר להכנה, נעים לנישנוש.

זמן הכנה
00:10:00
זמן בישול
00:30:00
מקסי' זמן
01:00:00
מספר מנות
49
ש"ח
20
קושי
3

חומרים

1 קג' קמח לבן מנופה

1 חבילה מרגרינה

1 כוס שמן

11/2 כוסות מים

2 שקיות א, אפיה

1 כפית מלח

1 כפית שטוחה כמון

½ כוס זרעי סומסום

הוראות הכנה

ללוש את כל החומרים לבצק, להעביר דרך מכונה לעוגיות וליצור אצבעות, האצבע שיוצאת מהמכונה מעט מחוספסת לכן יש לעשות גלגול קל של האצבע על המשטח , להחלקה עדינה.

לסדר שורות שורות בתבנית, לאפות בטמפ' של 180 מעלות כ- 30 דקות עד שהאצבעות נראות יבשות ושחומות.

תגובה: