תפוח אדמה צהוב , תבשיל קוצי'ני

תבשיל צמחוני טעים מאוד עם צ'פאטי (פיתה הודית)  וירקות.

 

זמן הכנה
00:10:00
זמן בישול
00:20:00
מקסי' זמן
00:30:00
מספר מנות
5
ש"ח
15
קושי
3

חומרים

4—5 תפו"א קלופים וחתוכים לקוביות

1 כפית גרגירי חרדל

2 כפיות כרוכום

1פלפל יבש חריף קצוץ

2 גבעולי בפלה(לא חובה)

2 כפיות מלח

מעט מים חמים על פי הצורך

שמן לטיגון

 

הוראות הכנה

לשים על הגז סיר שטוח או מחבת גדולה להוסיף שמן וגרגירי חרדל, לכסות את הסיר גרגירי החרדל יתחילו להתפוצץ, לכשירגע רעש הפצפוץ להוסיף את קוביות תפו"א, הפלפל, הבפלה ולערבב להוסיף את הכורכום ולערבב לכסות את הסיר, להוריד מעט את הלהבה ולבשל עוד כ 20 דקות עד שתפו"א מתרכך,לערבב מידי פעם שהתבשיל לא ישרף בתחתית אם יש צורך ניתן להוסיף ממש מעט מים חמים כדי לסייע בריכוך תפו”א, להוסיף מלח לטעום ולתקן תיבול.

 

תגובה: